Valitse sijaintisi

Asia/Pacific

Europe

North America

South America

Global

Kuinka kauan akun lataaminen kestää?

Vastaus: Pienemmän akun lataaminen kestää noin 45 minuuttia, suuremman akun noin 1,5 tuntia.

Mirkan akkukoneissa käytetään ladattavia litiumioniakkuja, jotka kiinnitetään koneen kahvaan.

Saatavilla on kaksi akkuversiota eli 2,5 Ah: ja 5,0 Ah:n akku.

Pienemmän akun täyteen lataaminen kestää 45 minuuttia ja suuremman akun 1,5 tuntia.
Akun varaustasoa voi seurata myMirka-sovelluksella.

Suosittelemme, ettei akkua säilytetä täysin tyhjinä. Suosittelemme lisäakun hankkimista työkatkosten pitämiseksi mahdollisimman lyhyinä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Miten voin estää koneitani tärisemästä?

Toimitetaanko Mirka-hiomakoneiden mukana alustallan avain?

Vastaus: Mukana toimitetaan avain vara-alustallan vaihtamista varten. Se löytyy hiomakoneen alkuperäisestä pakkauksesta.