Valitse sijaintisi

Asia/Pacific

Europe

North America

South America

Global

Miten yhdistän koneeni myMirka-sovellukseen?

Nämä videot sisältävät ohjeet koneen liittämiseksi myMirka-mobiilisovellukseen.

Ota huomioon, että myMirka-sovelluksen täysi versio ja Bluetooth eivät ole käytettävissä joissakin maissa.

Sähkökäyttöinen Mirka® DEROS -hiomakone

1. Liitä sähköjohto pistorasiaan.
2. Pidä painiketta rpm+ painettuna ja kytke virtapainike päälle.
3. Vasen merkkivalo alkaa vilkkua merkiksi siitä, että Bluetooth on käytössä

Muodosta laitepari

1. Avaa MyMirka-sovellus ja valitse Lisää kone.
2. Valitse kone, johon yhteys luodaan.
3. Merkkivalo syttyy vihreänä sen merkiksi, että kone on muodostanut yhteyden. Nyt voit aloittaa myMirkan ominaisuuksiin tutustumisen!

Sähkökäyttöinen Mirka® DEOS -hiomakone

1. Liitä sähköjohto pistorasiaan.
2. Pidä painiketta rpm+ painettuna ja kytke virtapainike päälle.
3. Vasen merkkivalo alkaa vilkkua merkiksi siitä, että Bluetooth on käytössä

Muodosta laitepari

1. Avaa myMirka-sovellus ja valitse Lisää kone.
2. Valitse yhdistettävä kone. Nyt voit aloittaa myMirkan ominaisuuksiin tutustumisen!

Mirka® LEROS -seinähiomakone

1. Liitä sähköjohto pistorasiaan.
2. Pidä painiketta rpm+ painettuna ja kytke virtapainike päälle.
3. Virtapainikkeen yläpuolella oleva merkkivalo syttyy (sinisenä) merkiksi siitä, että Bluetooth on käytössä.

Muodosta laitepari

1. Avaa myMirka-sovellus ja valitse Lisää kone.
2. Valitse yhdistettävä kone.
3. Vasen merkkivalo syttyy vihreänä merkiksi siitä, että laitepari on muodostettu. Nyt voit aloittaa myMirkan ominaisuuksiin tutustumisen!

Mirka®-akkukoneet

1. Pidä painiketta rpm+ painettuna ja paina liipaisinpainiketta.
2. Keskimmäinen merkkivalo alkaa vilkkua merkiksi siitä, että Bluetooth on käytössä

Muodosta laitepari

1. Avaa MyMirka-sovellus ja valitse Lisää kone.
2. Valitse kone, johon yhteys luodaan.
3. Keskimmäinen merkkivalo syttyy vihreänä sen merkiksi, että kone on muodostanut yhteyden. Nyt voit aloittaa myMirkan ominaisuuksiin tutustumisen!